Kleine grote update

Dus je post twee posts geleden dat het weer iets beter gaat en dat je zelfs wat aan vissen denkt. En idd ik heb een beetje gevist in 2021 (twee keer) en in 2022 een keer of vier.

Wat is er gebeurd?
Op 29 augustus 2020 ben ik tijdens het werk ten val gekomen en brak mijn heup en spleet mijn dijbeenbot in 3 stukken. Erg gecompliceerde breuk waarbij een deel van mijn dijbeenbot ook nog een 12 cm mijn lichaam in was geschoten. Lang verhaal kort, 6 dagen ziekenhuis, 3,5 uur op de operatie tafel en een custommade gamma nail in mijn been vanaf mijn knie tot aan de heup. Vooruitzichten waren niet super, maar ik hoorde wel dat ik met een jaar of twee a drie weer zou kunnen lopen en fietsen.

Fast forward naar de huidige situatie, ik loop weer, fiets weer, en werk weer. Nu het vissen nog.

Aangezien ik nog wel problemen elke dag ondervindt met lopen en vooral stilstaan is het wat lastiger geworden allemaal. IK hou wel de moed er in aangezien ik wel verwacht dit seizoen meer te vissen dan 2020, 2021, en 2022 bij elkaar opgeteld.

De nieuwe spullen zijn allemaal al gekocht, hopen nieuw kunstaas, een nieuwe asp (roofblei) stok van shimano en een nieuwe shimano nexus 2500 voor op het stokkie. De hengel is inmiddels al wel gebruikt (seizoen 2021) en goed gekeurd na meerdere roofbleien er op te vangen.

Tijdens mijn revalidatie heb ik geprobeerd om positief te blijven en te posten op de site (ik had immeers veeeeeeel tijd er voor) maar door oa medicatie (oxycodon) en een heel zwaar revalidatie traject is het er niet van gekomen.

Ik ga dus dit seizoen een laatste poging wagen om van de site iets te maken, mocht het niet lukken dan zal ik de stekker er uit trekken en weer gewoon Edje de visser zijn (en voor mijn kleine neefje en nichtje de gekke ome ed die ik altijd was).

Hopelijk lukt het dit keer wel en kan ik er wel een succes van maken.

Tight lines allemaal en tot de volgende post.