Eindelijk zijn we weer online

Meerdere fouten van hosting bedrijven later, zijn we eindelijk weer terug van weggeweest. Ik ben een enorme berg posts kwijt dankzij de laatste host die mij bezwoer dat er elke avond een backup werd gedraait. Toen ik een backup nodig had wisten ze nergens van en kon ik naar mijn site fluiten. Jammer maar helaas!

We gaan 100% knallen in 2018. De eerste sessies zijn al gevist, en ondanks het magere resultaat (een handvol snoekbaars), belooft dit een top jaar te gaan worden.

25 februari vis ik mee met streetfishing Rotterdam, een thuiswedstrijd die dit jaar op een heel ander parcour wordt gevist als voorgaande jaren.

Verder is er de Visma (50e editie!) op 23,24 en 25 maart waar ik weer op de stand van streetfishing nederland (voorheen DSA) te vinden ben om iedereen die het maar wil horen over mijn straatvis technieken te vertellen.

Het gesloten seizoen zal ik volop aan de slag gaan met wormen, in eerste instantie om een voorraadje grondels en voorns aan te leggen in de diepvries voor de doodaas visserij, en anderzijds om lekker te dropshotten.

Na de gesloten tijd voor kunstaas volgen weer 10 maanden die in het teken van de roofvisserij op voornamelijk stekelaars (baars, snoekbaars en zeebaars) zal staan.
Weer genoeg te beleven dus dit jaar!

Tight lines