Luggage, kleding & schoeisel

En dan moet je alles natuurlijk nog vervoeren en zelf warm/droog blijven.

Luggage, neem een ruime rugzak en pak die niet te zwaar in. Twee doosjes met kunstaas, een flesje drinken, een doosje met wartels en haken/dreggen, en wat fluocarbon. Een goede onthaaktang en klein onthaakmatje en het geheel is bijna kompleet. Eventueel een compacte foudraal. Het idee is om alles zo licht mogelijk te houden en zo comact mogelijk in te pakken, je loopt er immers nogal eens mee te zeulen dus wil je niet te zwaar bepakt zijn.

Kleding, zorg in ieder geval voor goede regenkleding. Dit kan zeer licht gewicht zijn en ingepakt neemt het nauwelijks ruimte in. Voor de koudere maanden is het aan te raden om goede thermo onderkleding te gebruiken, dit in combinatie met geoede droge en wind dichte boven kleding. Vergeet ook niet een paar goede handschoenen en een warme muts. Een dikke (omslag)sjaal completeerd het geheel.

Schoeisel, zorg er voor dat je voeten droog blijven. Goretex is een excellent materiaal voor schoenen voor de sportvisser. Gore-tex is ademend, winddicht en waterdicht. Neem je schoeisel zekers niet te klein. Dit belemmerd de doorbloeding en zal dus aver-rechts werken en zorgen voor koudere voeten. Zorg ook voor warme, liefst wollen, sokken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.