Turbulent jaar

Wow, dat is eigenlijk alles wat ik kan zeggen. Nadat ik vol goede moed was begonnen met het schrijven van nieuwe artikelen, sloeg bij ons de pech toe. Griep, ziekte van crohn (mijn vrouw), een slechte rug, drukte op het werk en prive alsmede de nodige verstoringen over de gehele linie maakten dat ik dit jaar weinig gevist heb, en helaas al helemaal de tijd niet meer kon vinden om nog iets aan deze site te doen. Zelfs de social media lag voor mij totaal op zijn gat.

Eindelijk gaat het wat beter dus een dikke thumbs up!

Het lijkt er op dat het eindelijk aan de beterende hand is. De vispas is eindelijk besteld, ik ben langzaam aan weer wat kunstaas gaan maken, en ik heb zelfs al een paar keer serieus aan vissen gedacht 😀

Handje slugs speciaal voor de rivier, eigen ontwerp en in eigen beheer gegoten.

Hoe nu verder? Wel het antwoordt daarop is niet zo heel eenvoudig, hoewel je vrije tijd natuurlijk kan afdwingen kan je helaas gezondheidsklachten niet eventjes op pauze zetten voor de visserij. Mijn komende straatvis seizoen wordt er dus eentje met veel incidentele visserijen. Ik zou graag weer eens van te voren willen plannen maar dat is dus helaas niet mogelijk op dit moment.

Hopelijk dit seizoen toch weer eens tegen een berg van deze jongens aan lopen.

Ik ga dit jaar wel iets meer vrije tijd aan deze site besteden. Ik vind het namelijk jammer om deze site zomaar op te geven. Sites bouwen en vullen met content is namelijk naast mijn oude werk ook altijd een hobby van mij geweest. Lekker klooien met photoshop en een berg html en css, maar ook php en mysql vindt ik zeer mooi om mee te werken.

Hopelijk kan ik mijn motivatie weer een beetje terug vinden. Ik doe mijn best er voor!