Gesloten tijd

Tja vanaf 1 april tot en met de laatste zaterdag van mei is voor de roofvissers niet bepaald een toffe tijd. We liggen stil omdat de gesloten tijd voor kunstaas en dood aas is ingegaan. En wat moet je dan met je tijd doen?

Dat antwoordt is natuurlijk voor iedereen verschillend. Voor mij als webmaster is het een tijd om eens goed onderhoud aan bestaande sites te plegen en eventueel de opbouw van een nieuwe site zoals deze. Verder ga ik de gesloten tijd goed benutten om door middel van de dropshot hengel in combinatie met een worm de techniek eens goed onder de knie te krijgen. Voor de rest zal ik heel veel aan deze site gaan werken, zodat hij in het nieuwe seizoen er helemaal klaar voor is.

Wat zal ik in de komende tijd voor deze site gaan doen?

Zodra het kunstaas seizoen weer start zal ik beginnen met praktijk tests van diverse nieuwe maar ook iets oudere kunstaasjes voor de straatvisser. Verder zal ik hier de nieuwste kunstaasjes van ons eigen huismerk (Urban Predator Baits) tonen. Wij zullen de diverse meetings/shows bezoeken, te beginnen in Mei in gouda met het roofvis event. Ook zal ik een nieuwe action camera aan gaan schaffen zodat we met strakke onderwater opnames filmpjes ter ondersteuning van de tests kunnen komen.

Voor de rest veel duimendraaien, filmpjes op youtube kijken en zorgen dat het materiaal tip top in orde is voor de openingsdag (de kunstaas bakken zullen weer uitpuilen).

Hang in there, tight lines,

Ed